Blogs.

Solar Design: Een actieve gevel geeft energie.

Solarix geeft energie aan mensen: De actieve gevel levert groene energie, terwijl het design en de slimme toepassingen voorbijgangers prikkelen en inspireren.

De duurzame oplossing die een verhaal vertelt

Zonnepanelen verstopt op het dak, isolatie, alhoewel belangrijke duurzame oplossingen, ze zijn niet of nauwelijks zichtbaar van buitenaf. We bieden concrete oplossingen en zetten mensen graag aan het denken over hoe de stad duurzamer kan worden. Dit doen we door hen mee te nemen in duurzame oplossingen. Daarom denken we vanuit esthetiek en identiteit van de gebouwde omgeving. De actieve gevel van Solarix is de duurzame oplossing die een verhaal vertelt en mensen in hun hart raakt.

Een actieve gevel is veel meer dan duurzaam

Studio Solarix heeft bijzondere gevelpanelen ontworpen waarin zonnecellen zijn verwerkt. Terwijl de gevelpanelen groene energie leveren, kunnen deze door middel van leds en sensoren ook reageren op mensen die voorbijlopen of op de weersomstandigheden. Een echt actieve gevel dus!

Wat levert een actieve gevel op voor jouw project?

De Solarix gevelpanelen zijn perfect toepasbaar in nieuwbouw en bij herontwikkeling. Er zijn heel veel mogelijkheden voor toepassingen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Laat je hier inspireren en informeren.