Blogs.

Nieuwe generatie zonnepanelen kleden de stad aan.

Solarix voelt zich gedreven een significante bijdrage te leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Hiervoor introduceren wij zonnepanelen als gevelbekleding.

Solar Design: design inspireert, techniek overtuigt

Hoe wonen onze kinderen straks in de stad? Dit is de belangrijkste driver achter onze zoektocht naar oplossingen die de stad leefbaarder maken, nu en in de toekomst.

Alleen technische oplossingen nemen mensen niet mee in de noodzakelijke verduurzaming van onze leefomgeving: hoofd volgt hart. De nieuwe generatie zonnepanelen inspireert met design en overtuigt met techniek.

Nieuwe generatie zonnepanelen: Optopper Solarix

Gevel zonnepanelen in een melange van grijstinten uit onze Dot Collectie

Nieuwe generatie zonnepanelen - Solarix Solar

Solarix gevel zonnepanelen op Pharos, Hoofddorp

Sprong vooruit met de nieuwe generatie zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak waren een eerste stap om duurzame energie te leveren. Maar in het verduurzamen van onze leefomgeving is veel meer nodig: zonnepanelen als gevelbekleding. Solarix verandert met het Solarix gevelelement de wereld van de zonnecellen.

De nieuwe generatie zonnepanelen ontworpen door Solarix zijn een integrale oplossing: geïntegreerd in de gevel, met bijzondere aandacht voor esthetische inpassing en identiteit van het gebouw. Hiermee zetten we een grote stap vooruit naar een duurzame, gezonde en leefbare stad voor de toekomst.

Bekijk onze design collecties gevel zonnepanelen

De toekomst is nu

Onze ambitie een significante bijdrage te leveren aan de verduurzaming is geen toekomstdroom. De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarix zijn al toegepast in meerdere projecten.

Laat je inspireren hoe jouw project of gebouw een grote bijdrage kan leveren aan een mooie en duurzame leefomgeving.

Bekijk onze projecten

Solarix Solar oranje panelen Kuijpers Helmond

Solarix gevel zonnepanelen op Kuijpers, Helmond