Nieuws.

Ontmoet de nieuwste aanwinst in het Sales team

Dec 7, 2021

Welkom Charley Ebbink in het sales team! Na zijn studie Science, Business and Innovation met specialisatie in Energy and Sustainability past hij zijn drijfveer nu toe bij Studio Solarix.

Charley gaat graag in gesprek met nieuwe klanten om te kijken hoe samen mooie energieopwekkende zonnegevel gerealiseerd kunnen worden: “Ik zie het helemaal voor me dat straks de gebouwde omgeving geheel bekleed is in esthetisch aantrekkelijke Solarix panelen en dat onze omgeving (mede) daardoor energieneutraal is.”

Duurzaamheid als passie

Voor zijn werkzaamheden bij Studio Solaris was Charley veel op de tennisbaan te vinden en gaf hij les op tenniskampen in de zomer. Afgelopen zomer ontmoette hij daar founder Marloes van Heteren en raakten ze aan de praat over duurzaamheid.

Charley volgde namelijk tijdens zijn studie de minor Technology Entrepreneurship en had daarin gekeken naar de gevel voor opwekking van energie, maar dan in de vorm van zonneschermen die energie opwekken door ze te maken van organische zonnecellen. Een mooi idee, maar een goede business case was nog niet mogelijk vanwege de levensduur.

Zijn passie voor verduurzamen was duidelijk en Studio Solarix bood hem daarom een nieuwe avontuur. Nu is Charley dagelijks direct bezig met het verduurzamen van de samenleving, dezelfde drijfveer waarom hij zijn studie is gaan volgen.

Natuurliefhebber
Duurzaamheid is niet Charley zijn enige passie! Voor deze sportieveling zijn sport en natuur de ideale combi en is hij in het weekend vaak te vinden op zijn mountainbike of op de tennisbaan.

Charley kijk er naar uit om je  te spreken over een mooi zonnegevel project! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Bekijk de collecties in gebruik

Ontdek onze collectie