Blogs.

Waarvoor kom jij ‘s ochtends je bed uit?

In April 2020 kwam ik voor het eerst mijn bed uit voor Studio Solarix! Ik ging aan de slag als Business Developer, maar wilde eerst de ins- en outs van het team weten. Waarom doen we wat we doen? Dus interviewde ik eerst het gehele team op zoek naar de antwoorden.

Uiteraard heeft ieder zijn eigen individuele verhaal, maar ik kwam er al snel achter dat er een rode draad was in het team. Ongeacht het perspectief als architect, designer, productontwerper, kunstenaar of ondernemer, ze deelden een visie en hadden gedeelde waarden.

Duurzamere wereld
Het team van Studio Solarix maakt namelijk een duurzame en mooie wereld. Niet alleen in woorden, maar vooral in daden. Op wereldschaal, landelijk niveau, maar ook op stedelijk: een mooie duurzame stad met duurzame wijken én gebouwen. Hoe cliché het ook klinkt, ons jonge team bestaat grotendeels uit ouders die “een mooie en duurzame wereld voor onze kinderen willen.” Wie wil dat nou niet?

Menselijke energie
Alles wat we doen, doen we met energie. Niet alleen in kilowattuur maar vooral in menselijke energie. Deze energie met een juiste focus zorgt voor groei binnen onze scale-up. Net zoals zonlicht zorgt voor de groei van planten en bloemen.

Als groeiend bedrijf zoeken we daarom altijd energiek naar mogelijkheden. Beren op de weg zijn er om omheen te rijden of overheen. We innoveren ons er wel uit. Laat het praten maar aan anderen, wij doen het gewoon samen met onze klanten en partners. Samen met een ontwikkelaar de businesscase doorrekenen of samen met een Architect de juiste kleuren ontwikkelen.

Snoepjeswinkel
Ons leitmotiv als bedrijf? Design. We hebben voor projectontwikkelaars en architecten een snoepjeswinkel aan Solar Design zonnepanelen gecreëerd en willen dat verder uitbouwen. Sexy gevelpanelen die energie opwekken en tegelijkertijd CO2-uitstoot reduceren. Het willen hebben omdat het mooi is en duurzaam.

Studio Solarix 2050
We hebben een lange termijnvisie, voor onszelf maar ook met onze relaties. De gebouwen met Studio Solarix gaan van schetsontwerp naar realisatie met een doorkijk van 3 tot soms wel 5 jaar. We hebben daarom een visie voor 2050 waarin we marktleider zijn in het mooier en duurzamer maken van de gebouwen van de wereld met onze innovatieve Design Solar Facades. Energieneutraal wonen en energieopwekking in de gevel zijn mainstream! Dit kunnen we niet alleen en daarom werken we graag samen met partners en relaties die ook een lange termijnvisie hebben en waar we gelijke waarden in vinden.

De toekomst wordt mooier en duurzamer met lokale energie van de gevel. En als je dan na een paar strategiesessies met het team tot de conclusie komt dat we samen de wereld gaan veroveren, dan kom je iedere dag vol energie je bed uit!

Jasper Brommet | Business Developer bij Studio Solarix

Meer weten? Neem contact op!
Tel: +31 (0)20- 2440641
Email: [email protected]

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Bekijk de collecties in gebruik

Ontdek onze collectie