Energy generating design facades.

Our facades contribute
to a green and solar
based future.

Visie.

Wij maken Solar Design voor gevels. De gebouwde omgeving veroorzaakt 36% van alle CO2 uitstoot. Door middel van innovatieve zonnepanelen op gevels draagt Studio Solarix bij aan de ontwikkeling van slimme steden waarbij gebouwen meer energie opwekken dan ze gebruiken en zo de CO2 uitstoot verminderen.

Wij koppelen in onze nieuwe generatie gevelpanelen zonne-energie aan schoonheid in de gebouwde omgeving. We noemen dit Solar Design. Studio Solarix wilt energie geven aan gevels en mensen. In onze studio ontwerpen we, realiseren we kwalitatief hoogwaardige duurzame projecten én ontwikkelen we eigen kleurcollecties voor onze panelen, die optimale kleur én energie geven.

Collecties.

Met trots presenteren we: Dot, onze eerste collectie Solar Design panelen! Dot is onderdeel van Solarix Colours, een unieke kleurtechniek om zonnepanelen te kleuren waardoor er een diepe kleur beleving ontstaat in combinatie met een hoge energieopwekking. Deze collectie geeft een inkijk in de toekomst, waarin esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

We werken met het team aan innovatieve ontwikkelingen voor de kleuring van zonnepanelen geïntegreerd in de gevel, en schenkt daarbij veel aandacht aan de juiste opbouw en materialisatie van de kleuren en kleurbeleving.

Energy generating

through design.

We make solar design
facades happen.

Projecten.

Solarix design gevels zijn in het oog springende duurzame gevels met een verdienmodel. Zowel bij bestaand vastgoed, herontwikkeling als uiteraard ook in nieuwbouw. Studio Solarix realiseert Turn Key Solar Design gevels. We zijn de partner voor uw zonnegevel en regelen alles van A tot Z. Van een Vila in het groen tot een woontoren van 150 meter in baksteen rood tinten.

Wij ontwerpen, leveren, engineeren, installeren, monitoren en onderhouden Solar Design gevels. Gevels die een grote bijdrage kunnen leveren aan waardevermeerdering,  verduurzaming én verbijzondering van architectonische projecten. Studio Solarix werkte in de afgelopen 5 jaar met o.a. Cairn Real Estate, Van Wijnen, CRA Vastgoed en meer.

Co2 impact en circulariteit ambities.

Als Solarix willen we een grote impact maken op de wereldwijde energietransitie. Wij geloven dat we met onze duurzame geveltoepassingen ruim 25% CO2 reductie in de gebouwde omgeving kunnen bewerkstelligen de komende 25 jaar.

Ruim 36% van alle CO2 uitstoot komt uit de gebouwde omgeving. Met gevelpanelen van Studio Solarix gaan gebouwen meer energie opwekken in plaats van CO2 de atmosfeer in te blazen. Gevels zijn de energiebronnen van de toekomst!

Designing for a better future.

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouwproject?
Door middel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Nieuws en Blogs.

Prefab design zonnepanelen op de gevel

Prefab design zonnepanelen op de gevel

Nieuws.Prefab design zonnepanelen op de gevel: testen met de toekomst van energieopwekking. Kan prefab bouwen gecombineerd worden met design energieopwekking? Solarix gelooft sterk in deze efficiënte en duurzame combinatie en onderzoekt de mogelijkheden van...

Lees meer
Succesvolle beurzen én een PROVADA PropTech Award.

Succesvolle beurzen én een PROVADA PropTech Award.

Nieuws.Succesvolle beurzen én een PROVADA PropTech Award. Groeit het bewustzijn voor verduurzaming van de bebouwde omgeving? Jazeker, want onze innovatieve zonnepanelen-gevels winnen steeds meer terrein. De afgelopen periode hebben wij op daarom verschillende...

Lees meer
Ontmoet de nieuwste aanwinst in het Sales team

Ontmoet de nieuwste aanwinst in het Sales team

Nieuws.Ontmoet de nieuwste aanwinst in het Sales team Welkom Charley Ebbink in het sales team! Na zijn studie Science, Business and Innovation met specialisatie in Energy and Sustainability past hij zijn drijfveer nu toe bij Studio Solarix. Charley gaat graag in...

Lees meer