Blogs.

Nieuwe generatie zonnepanelen kleden de stad aan.

Studio Solarix voelt zich gedreven een significante bijdrage te leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Hiervoor introduceren wij zonnepanelen als gevelbekleding.

Solar Design: design inspireert, techniek overtuigt

Hoe wonen straks onze kinderen in de stad? Dit is de belangrijkste driver achter onze zoektocht naar oplossingen die de stad leefbaarder maken, nu en in de toekomst. Alleen technische oplossingen nemen mensen niet mee in de noodzakelijke verduurzaming van onze leefomgeving: hoofd volgt hart. De nieuwe generatie zonnepanelen inspireert met design en overtuigt met techniek.

Sprong vooruit met de nieuwe generatie zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak waren een eerste stap om duurzame energie te leveren. Maar in het verduurzamen van onze leefomgeving is veel meer nodig: zonnepanelen als gevelbekleding. Studio Solarix verandert met het Solarix gevelelement de wereld van de zonnecellen. De nieuwe generatie zonnepanelen ontworpen door Solarix zijn een integrale oplossing: geïntegreerd in de gevel, met bijzondere aandacht voor esthetische inpassing en identiteit van het gebouw. Hiermee zetten we een grote stap vooruit naar een duurzame, gezonde en leefbare stad voor de toekomst.

De toekomst is nu

Onze ambitie een significante bijdrage te leveren aan de verduurzaming is geen toekomstdroom. De nieuwe generatie zonnepanelen van Studio Solarix zijn al toegepast in meerdere projecten. Laat je inspireren hoe jouw project of gebouw een grote bijdrage kan leveren aan een mooie en duurzame leefomgeving.