Hoe werkt het
Vraag een SolarCheck aan

Het eerste vrijblijvende advies op een project met een inschatting hoeveel energie jouw gevel kan opwekken in een jaar.

Collecties
Bekijk alle kleuren en collecties

Een snoepwinkel van kleuren en mogelijkheden voor de gevel.

Duurzame vacatures bij Solarix | Solarix
Vacature

Open sollicitatie

Als je op dit moment geen functie ziet waarvoor je wilt solliciteren, maar wel enthousiast bent om met ons mee te gaan op onze reis naar mooie energieopwekkende steden, solliciteer dan hieronder om te worden toegevoegd aan onze open sollicitatiepool.

We geloven dat we bij Solarix iets heel bijzonders maken. En dat het daarvoor cruciaal is dat je mensen de ruimte geeft om hun eigen koers uit te stippelen. Ze weten zelf prima wat urgent is en hoe oplossingen er uit zou moeten zien. Onze ervaring, de afgelopen jaren: het vertrouwen dat je geeft, krijg je terug. En dat betaalt zich dan weer dubbel en dwars uit in mooiere producten, slimmere oplossingen – en meer werkplezier.

Ons team bestaat inmiddels uit mensen met veel verschillende achtergronden: solar experts, ontwerpers, projectleiders, productiemedewerkers, salesmedewerkers en financiële wijzen om de mooiste zonnepanelen ter wereld te maken. Gezamenlijk zetten we de schouders er onder om prachtige zonnegevels te realiseren en de energietransitie te versnellen.

Werken bij Solarix | Solarix

Werken bij Solarix betekent:

Een tafeltennistafel in de assemblagehal omringd door zelf ontworpen panelen. Dagelijks een vegan lunch. Een Qigong meditatie op dinsdagochtend. Eventueel een ijsbad tijdens een teamuitje. Samen speciaalbier drinken in een Weespse kerk. Ruimte voor balans, en een gezond gezinsleven.
Lees meer over onze missie
Werken bij Solarix | Solarix

En ook:

Puzzels oplossen, bijna dagelijks. Het wiel uitvinden. Want voor sommige elementen van wat we maken, zoals in de assemblage of transport, is er letterlijk niemand die dit eerder deed. Stapsgewijs een nieuwe benchmark introduceren in de bouw, met een multigedisciplineerd team van over de hele wereld.
Leer ons team kennen

Wil je solliciteren? Neem dan de volgende drie stappen:

1. Schrijf een korte motivatiebrief

We kunnen ons allemaal verliezen in ambitie en heel erg veel informatie delen. Maar in beknoptheid schuilt zich de meester. Dus we nodigen je graag uit om in maximaal een half A4'tje uit te leggen waarom je voor een functie solliciteert.

2. Maak je CV mooi

(En goed leesbaar, natuurlijk.)

3. Stuur je sollicitatie in

We beloven iedere vacature aandachtig te lezen en mailen je binnen 10 dagen terug met een inhoudelijke respons. (Ook als we geen plek voor je zien in ons team, want standaardafwijzingen zijn lelijk.)

/

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteer nu
Team Solarix 2023 | Solarix