Nieuws.

Luistertip: Reinier bij Mayor’s Manual Podcast

Wat is het belang van energietransitie? Onze founder Reinier Bosch was te gast in Mayor’s Manual Podcast en sprak met Kenneth Keijns van het Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute) en Sacha Stolp van Gemeente Amsterdam over innovatieve oplossingen voor de energie vraagstukken van vandaag en morgen.

In elke aflevering van Mayor’s Manual podcast worden er voorbeelden van nieuwe ideeën besproken. Ideeën over waarde creatie, eigenaarschap en gebruik. Sacha Stolp leerde Studio Solarix kennen tijdens een presentatie in New York en nodigde Reinier uit voor de podcast. Een unieke kans die we natuurlijk graag oppakken. Naast Studio Solarix was ook initiator Pallas Agterberg van Alliander te gast.

Renier sprak tijdens de podcast namens Studio Solarix over het thema verandering. Niet alleen binnen een organisatie, maar ook daarbuiten. Hoe kan je een beweging starten? Waar loop je dan tegenaan? Natuurlijk allemaal met betrekking tot de huidige energietransitie en welke er in de toekomst nog aankomen en uiteraard onze visie hierop.

Benieuwd naar de podcast en dit leuken innovatieve gesprek? Luister de volledige podcast op:

  Solarcheck.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
  in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
  Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
  de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

  Bekijk de collecties in gebruik

  Ontdek onze collectie