Hoe werkt het
Vraag een SolarCheck aan

Het eerste vrijblijvende advies op een project met een inschatting hoeveel energie jouw gevel kan opwekken in een jaar.

Collecties
Bekijk alle kleuren en collecties

Een snoepwinkel van kleuren en mogelijkheden voor de gevel.

Groene gevel: duurzaamheid was nog nooit zo mooi

Groene gevel | Nieuwsbericht | Solarix

We werken aan een duurzame en leefbare omgeving. Groene gevels moeten daarbij veel meer doen dan het opwekken van energie, ze moeten ook esthetiek toevoegen.

Toevoegen groene gevel levert veel meer energie op

Het verduurzamen van de stedelijke omgeving is voor alle betrokken partijen een zoektocht. In een dichtbebouwd stedelijk gebied bieden de daken onvoldoende ruimte om een significante bijdrage te leveren aan de noodzakelijke energietransitie. Het denken in een groene gevel opent nieuwe mogelijkheden. De gevel wordt energieopwekkend en draagt zo bij aan het energieneutraal maken van het gebouw.

Bijdrage aan een leefbare stad

De uitstraling van de gebouwen is heel bepalend voor hoe wij de stedelijke omgeving ervaren. De groene gevel van Studio Solarix is ontwikkeld vanuit de filosofie de stad leefbaarder te maken. Een fijne omgeving, waarin oog is voor schoonheid, staat aan de basis in wat wij Solar Design noemen.

Groene gevel inspireert mensen in duurzaam handelen

Met het creëren van een groene gevel willen we meer dan op een mooie manier energie leveren. De gevelpanelen van Solarix bieden bij uitstek de mogelijkheid de connectie met de omgeving aan te gaan. Led-licht kan reageren op de omgeving en mensen op een prettige manier bewust maken van de energie die het gebouw levert. Een mooie manier om mensen te inspireren.