Hoe werkt het
Vraag een SolarCheck aan

Het eerste vrijblijvende advies op een project met een inschatting hoeveel energie jouw gevel kan opwekken in een jaar.

Collecties
Bekijk alle kleuren en collecties

Een snoepwinkel van kleuren en mogelijkheden voor de gevel.

Succesvolle beurzen én een PROVADA PropTech Award.

Solarix wint provada proptech award 2021 | Nieuwsbericht | Solarix

Groeit het bewustzijn voor verduurzaming van de bebouwde omgeving? Jazeker, want onze innovatieve zonnepanelen-gevels winnen steeds meer terrein. De afgelopen periode hebben wij op daarom verschillende interessante beurzen mogen staan en wonnen we de PROVADA PropTech Award 2021!

Duurzame innovatie wordt beloond
PROVADA PropTech Award wordt op de vastgoedbeurs jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf die technologisch en circulaire oplossingen realiseren voor de sector. Vanuit vijf genomineerde bedrijven won Studio Solarix de felbegeerde award. We mochten op het podium staan met inspirerende bedrijven als Hero Balancer – Smarter Buildings, OMRT, The Urban Jungle Project en Ziezodan.

Het volledige team was aanwezig op de PROVADA Real Estate beurs op de RAI in Amsterdam en we maakte kennis met veel nieuwe projecten en mooie connecties. Daarnaast werd founder Marloes van Heteren ook nog eens geïnterviewd door RTL en namen we deel aan meerdere evenementen én een podcast van Powered by Meaning en Gideon – Building Transition Tribes op de beurs. Op onze stand konden we de vastgoedsector succesvol inspireren met onze solar design gevelpanelen.

Podium voor duurzaamheid
PROVADA was niet het enige evenement waar we aanwezig mochten zijn. De periode werd afgetrapt eind oktober met de Dutch Design Week in Eindhoven. Samen met het voltallige ontwerpteam van The Butterfly Effect op de Kazerne – Home of Design.

Futurebuild Holland was de afsluiting van deze drukke en vruchtbare beurs periode. Building Holland is een accelerator van duurzame vernieuwingen. Tijdens de beurs hebben wij onze innovaties mogen presenteren aan de bouw- en vastgoedsector om te laten zien hoe zij de doorslaggevende factor in deze ‘net zero’ transitie kunnen zijn.

De aankomende tijd gaan wij een slag om alle nieuwe leads van nationale en internationale projecten op te volgen! De eerste stappen naar een circulaire toekomst zijn in ieder geval weer gezet.

Solarix wint provada proptech award 2021 | Nieuwsbericht | Solarix
Solarix wint provada proptech award 2021 | Nieuwsbericht | Solarix