Gevel zonnepanelen met textuur.

De kleur en materiaal ervaring van de energie opwekkende gevelpanelen zijn we continue aan het verbeteren. Zo introduceren we onze nieuwste innovatie: gevel zonnepanelen met textuur! Een matte en reliëf oppervlakte bewerking geeft een extra dimensie aan de paneelkleuren en kunnen op elk dessin uit onze collectie worden toegepast.

Met de toevoeging van textuur aan onze Colours collecties zet Solarix de volgende stap in de ontwikkeling van energie opwekkende gevel materialen. Hierbij nemen we nog meer afstand van traditionele zonnepanelen. Wij leveren esthetische energie opwekkende gevelbekleding. Solarix textuur panelen zijn dé keuze voor wie op een subtiele manier de beleving van de façade wilt vergroten!

Een nieuwe dimensie in gevel zonnepanelen

Om nog beter in te spelen op de vraag van architecten naar een gevel zonnepaneel met een zachte natuurlijke materiaal uitstraling is nu mogelijk gevel zonnepanelen op maat te optimaliseren met oppervlakte texturen. Gematteerde of Crepi structuur panelen geven extra effect aan de façade van elk gebouw.

Texturen zijn toe te passen op alle dessins uit de Solarix collecties

Ons designteam denkt graag mee over de toepassing van textuur en de optimalisatie van het gewenste dessin en kleuren uit de collecties.
Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw project >

Gematteerde panelen sluiten naadloos aan bij andere matte en diffuse gevel materialen

Reliëf zonnepanelen: Crepi structuur zorgt voor een subtiel glinstereffect en een tactiel reliëf

Raak geïnspireerd en ontdek onze textuur zonnepanelen voor op de gevel

Project toepassing:

In opdracht van Gemeente Middelburg verduurzaamde Solarix de stadsschouwburg in de historische stad. Tijdens het ontwerpproces heeft Solarix de bestaande architectuur als uitgangspunt genomen, en gebruikgemaakt van gematteerde gekleurde zonne-gevelpanelen die naadloos aansluiten op de omgeving.
Lees meer over dit project >

Download informatie

Solarix collectie catalogus

Solarix collectie catalogus

Vraag een sample aan.

Geïnteresseerd in een ontwerp?
Neem direct contact op voor meer informatie.

Hoeveel energie wekt jouw project op?

In de onze vrijblijvende Solarix SolarCheck berekenen we op basis van satellietdata en 3d project tekeningen hoeveel energie jouw gevel kan opwekken.

Bekijk de collecties in gebruik

Voor de meest recente ontwikkelingen