Hoe werkt het
Vraag een SolarCheck aan

Het eerste vrijblijvende advies op een project met een inschatting hoeveel energie jouw gevel kan opwekken in een jaar.

Collecties
Bekijk alle kleuren en collecties

Een snoepwinkel van kleuren en mogelijkheden voor de gevel.

Op missie voor de Olympische spelen in Parijs

Studio Solarix gaat op uitnodiging van Amsterdam Trade & Innovate meedoen aan een digitale handelsmissie voor de Olympische Spelen in Parijs in 2024! Tijdens deze missie is het doel om een bijdrage te leveren aan innovatieve en duurzame oplossingen in het Olympische dorp.

In 2024 vinden de Olympische en Paralympische Spelen plaats in Parijs en omgeving. Frankrijk wil  hierin haar hoofdstad presenteren als dé duurzame en toegankelijke Europese stad van de toekomst die in 2050 CO2-neutraal moet zijn. Daarom is het doel de Olympische Spelen ook zo duurzaam mogelijk te maken met innovatieve gebouwen. De solar design facades van Studio Solarix sluiten hier natuurlijk perfect op aan!

Om bij te dragen in het verwezenlijken van dit duurzame doel wordt er in samenwerking met Solideo gekeken naar de toepassing van onze esthetische zonnepanelen op een gebouw in het Olympische dorp. Het plan hiervoor komt vanuit de gerenommeerde Franse architect Dominique Perrault, bekend om zijn ontwerp van de Franse Nationale Bibliotheek.

Tijdens de digitale handelsmissie gaan we in gesprek met potentiële bouwende partners om zo een mooi project te realiseren waarin wij onze expertise op het gebied van design zonnepanelen optimaal kunnen inzetten. We worden hierin ondersteund door de organisatie van Solideo en de Nederlandse Ambassade in Parijs.

De digitale handelsmissie vindt plaats op 9 en 10 december met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.