Hoe werkt het
Vraag een SolarCheck aan

Het eerste vrijblijvende advies op een project met een inschatting hoeveel energie jouw gevel kan opwekken in een jaar.

Collecties
Bekijk alle kleuren en collecties

Een snoepwinkel van kleuren en mogelijkheden voor de gevel.

Studio Solarix in Het Financieele Dagblad

Solarix in de FD Solar design zonnepanelen | Nieuwsbericht | Solarix

Studio Solarix staat op 19 november 2020 landelijk benoemd in Het Financieele Dagblad als één van dé innovatieve bedrijven op het gebied van circulaire economie! Samen met andere vooruitstrevende scale-ups zetten we de Nederlandse bouwwereld op z’n kop met onze solar design facades.

De bouwindustrie is één van de meest grondstof intensieve industrieën van Nederland en gebruikt meer dan 40% van de materialen en energieconsumptie van ons land. Al deze materiële afvalstromen lopen op tot 4 miljoen ton per jaar, maar er ligt een enorme potentie om dit eindeloos te hergebruiken. Een circulaire economie levert deze potentie voor hergebruik met behoud van natuurlijke ecosystemen, het terugdingen van CO2 uitstoot en het slim en duurzaam inrichten van gebouwen en woonomgevingen. 

Circulaire scale-ups zoals Studio Solarix zijn de kartrekkers in deze verandering. We creëren met onze solar design zonnepanelen innovatieve en technologische mogelijkheden om de bebouwde omgeving te voorzien van hernieuwbare zonne-energie die er ook nog esthetisch mooi uitzien. Samen met andere scale-ups geloven we er in dat we op deze manier succesvol kunnen bijdragen aan de reductie van CO2 uitstoot en een duurzamere inrichting van gebouwen en woonomgevingen. 

Wil jij weten hoe wij als een van de koplopers de circulaire economie versnellen? Ga naar www.circularatscale.com en volg ons verhaal!
Circular@Scale is een integraal programma en versnelt de transitie naar een circulaire economie aan de hand van ondernemerschap.

Solarix in FD | Nieuwsbericht | Solarix