Nieuws.

Meet the team!

Marloes van Heteren
Marloes van Heteren studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Delft. Zij studeerde in 2002 af en werkte bij grote architectenbureaus als Claus en Kaan en UNStudio. In 2010 werd zij partner bij Cube Architecten. Door de vele verduurzamingsopgaven raakte Marloes steeds meer verwonderd over het gebrek aan duurzame technieken en materialen die ook gezien mogen worden. Terwijl er zoveel mogelijkheden zijn.

Reinier Bosch
Reinier studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Zijn werk raakt internationaal bekend en is meerdere keren onderscheiden voor zijn grensverleggende visie en projecten. Reinier is gefascineerd door vormgeving die veel meer toevoegt dan uitstraling alleen. Ook wilde hij graag perspectief voor nieuwe generaties creëren en niet langer energiebronnen frustreren. Met Marloes richtte hij Studio Solarix op. De slimme, mooie en oerhollandse Solarix gevel ontstond.

Jasper Brommet
Jasper zorgt voor het contact tussen de architecten en projectontwikkelaars, samen bespreekt hij de mogelijkheden van de Studio Solarix gevel(s) voor hun project. Met een achtergrond in duurzame gevels is hij een goede match met Studio Solarix. Als business developer zorgt hij ervoor dat we samen met klanten en partners het project van idee naar werkelijkheid krijgen.

Cyril Vibert
Samen met Studio Solarix wil Cyril impact hebben op de stad van de toekomst. Dit wil hij realiseren door stroom te generen met slimme en mooie solar gevels. Als solar expert kan hij veel hulp bieden aan klanten en ondersteunen bij technische vragen.

Oscar van der Voort
Oscar is opgeleid als productontwerper en is 2 jaar geleden na zijn afstudeerstage onderdeel geworden van het team. Hij houdt zich bezig met de productontwikkeling in het bedrijf, daarnaast ondersteund hij waar nodig is. Als ontwerper wilt hij iets moois bieden voor de stad van de toekomst. Panelen die naast energie opwekken ook esthetische waarde toevoegen!

Ioanna Tzetzi
Na een minor over solar in gevels afgerond te hebben aan de TU Delft, was het voor Ioanna een mooie uitdaging en een logische stap om te gaan werken bij Studio Solarix aan een duurzame stad. Met haar technische en bouwkundige achtergrond zorgt zij voor uitgebreide solarscans en solarchecks die helpen bij de mogelijkheden inschatten van verschillende projecten.

Eefiene Bolhuis
Als dessin ontwerper, ontwerpt zij collecties voor Studio Solarix en unica’s voor architecten. Zij houdt zich bezig met de vormgeving van collecties, ze onderzoekt en ontwerpt verschillende kleur en patroonmogelijkheden. Als ontwerpster gelooft ze in een tactile wereld waarbij vormgeving een belangrijke rol kan spelen om een duurzame relatie aan te gaan met alle door mens gemaakte objecten om ons heen. Zonne-energie is dé energie vorm voor de toekomst en daarom draagt ze graag bij om de apparatuur die energie opwekt op een mooie en duurzame manier te integreren in onze directe omgeving.

Openstaande vacatures
Wil jij dit team komen vergezellen? Zie de openstaande vacatures.

Solarcheck.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Studio Solarix gevelpanelen
in jouw nieuwbouw of bestaande bouw project?
Doormiddel van onze vrijblijvende Solarcheck geven wij inzicht in
de mogelijkheden en verwachte energieopbrengst.

Bekijk de collecties in gebruik

Ontdek onze collectie