Dutch design solar award

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Studio Solarix de 1e prijs gewonnen van de Solar Design Challenge 2016! Studio Solarix mocht als 1 van de 3 finalisten hun idee pitchen in het Mind the Step theater. De jury was zeer overtuigd van het product en de mogelijkheden en onder de indruk van hoe Solarix erin slaagt de werelden van Solar en Design op een mooie manier te combineren.

De prijsvraag was uitgeschreven voor ontwerpers die zonnecellen op een functionele manier kunnen integreren in allerlei eindproducten en werd georganiseerd door Solliance in samenwerking met HighTechXL, Holland Innovative en HighTech Plaza. De prijs werd uitgereikt door Elphi Nelissen, decaan van de TU/e en voorzitter van de SER Brabant.

De prijs bestaat naast een beker en mooi geldbedrag uit in-kind support van de organiserende partijen om het product verder door te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Voor Studio Solarix is het een enorme eer om al in dit stadium op deze manier waardering te krijgen voor ons product en onze visie!

Neem contact op
Reinier Bosch
[email protected] +31(0)644 97 60 94
Marloes van Heteren
[email protected] +31(0)644 97 60 94